Caporalul care și-a incendiat iubita, arestat preventiv

04 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Caporalul care și-a incendiat iubita, arestat preventiv

Un caporal din Craiova, care s-a certat cu iubita lui, iar pe fondul disputei i-a dat foc provocându-i moartea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii Tribunalului Militar Timiş.

După pronunțarea deciziei, acesta a fost dus înapoi la Craiova în arestul Poliției Județene. Procurori de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara au început vineri urmărirea penală şi l-au reţinut pe caporalul din Craiova pentru omor calificat.

''În referatul cu propunere de arestare preventivă, procurorii au reținut că la data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat și concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray și al unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a fost internată, iar astăzi (vineri — n.r.) aceasta a decedat'', se preciza într-un comunicat al Parchetului Militar Timișoara, conform agerpres.ro.

Din constatările medicale preliminare din 24 februarie a reieșit că victima a prezentat leziuni produse de foc, care i-au pus în primejdie viața.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră