AVERTISMENT pentru toţi şoferii! Nu vei trece acest test?- Adio permis de conducere!

24 Iun 2016 | scris de Mara Răducanu
AVERTISMENT pentru toţi şoferii! Nu vei trece acest test?- Adio permis de conducere!

 În cadrul campaniei „Litoral fără droguri“ 2016, care a început astăzi, 24 iunie, pe litoral, șoferii, vor fi testați în trafic pentru consumul de substanțe psihotrope. Campania va demara cu o sesiune de formare în domeniul drogurilor adresată polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Specialiștii îi vor instrui pe aceștia cu privire la utilizarea testelor de depistare rapidă a drogurilor în salivă, care vor fi aplicate conducătorilor auto aflați la volan.

Se vor desfășura activități de informare a tinerilor cu privire la riscurile consumului ilicit de droguri, prin crearea unor puncte de informare în stațiunile de pe litoral, prevenire a infracțiunilor săvârșite pe fondul consumului illicit de droguri, prin testări antidrog în trafic, și dezvoltarea de abilități sănătoase de petrecere a timpului liber, prin atragerea tinerilor către activități sportive (beach volei). 

Campania se va derula în perioada 23.06- 01.09.2016, pe întreg litoralul românesc, iar la activitati vor participa și voluntarii antidrog, îndrumați de specialiști ai CPECA Constanța.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră