Ateliere de vară, între 1 şi 31 iulie 2015, la Muzeul Național al Țăranului Român

17 Iun 2015 | scris de Cristi Severin
Ateliere de vară, între 1 şi 31 iulie 2015, la Muzeul Național al Țăranului Român
Luna lui Cuptor debutează la Muzeul Național al Țăranului Român în „focurile creativității”, într-o atmosferă prietenos-răcoroasă cu ateliere de tot felul pentru copiii de la 5 la 17 ani, poate și mai mult. Povești inventate și jucate, desen, pictură, colaj textil, muzică, pictură cu flori și mirodenii, hârtie manuală, croit, țesut, cusut, pictură pe sticlă sau atelier de tipărit toate vor fi deschise de la orele 10:30 până pe la 13:30.
Prin urmare, atelierul de desen, coordonat de Ruxandra Grigorescu, se va desfăşura în sălile muzeului. Raluca Oprea-Minoiu propune un atelier de... povești inventate și jucate. Poveştile cu urechi sunt spuse în atelierul lui Călin Torsan și al invitatului lui, Sașa Liviu Stoianovici. Un atelier inedit va fi coordonat de Andreea Botezan care îi va învăţa pe cei mici să picteze cu flori și mirodenii, apoi să tipărească. Lidia Stareş va destăinui din secretele croitului, țesutului şi cusutului, atelierul de pictură pe sticlă va fi coordonat de  Bogdan Herăscu, iar cel de de hârtie manuală  - de Răzvan Supuran.
Informaţii suplimentare despre ateliere pot fi găsite pe site-ul Muzeului Țăranului sau pe blogul  atelieruldecreativitate.blogspot.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră