Alertă: Marţi, probleme de trafic foarte importante, în Bruxelles

23 Mai 2016 | scris de Magda Marincovici
Alertă: Marţi, probleme de trafic foarte importante, în Bruxelles

 

Poliția din Bruxelles anticipează probleme de trafic „foarte importante” în centrul capitalei și pe centura mică.
Reţeaua de transport în comun din Bruxelles (STIB) şi transportul regional (TEC şi LIJN) vor suferi perturbări importante, din cauză că un număr mare de conducători de metrou, tramvai şi autobuz sunt afiliaţi la sindicatele organizatoare ale manifestaţiei.

De asemenea, vehiculele care circulă spre centura mică, prin tunelul Leopold II, nu vor putea utiliza ieşirile de la piaţa Sainctelette şi de la Porte d'Anvers, iar cele din tunelul Botanique nu vor putea ieşi la Place Rogier, până la ora 14:00.

Începând cu ora 12:00, circulaţia prin tunelul de la Porte de Hal, în direcţia Midi, va fi blocat şi va fi deviată de la Rue Blaes spre bariera Saint-Gilles. Circulaţia va reveni la normal abia după ora 16:30, după ce toţi manifestanţii vor traversa bulevardul Midi.

Societatea Naţională a Căilor Ferate estimează că transportul feroviar nu va fi afectat de această mişcare sindicală.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră