Al treilea deces al unui pacient cu coronavirus în România

22 Mar 2020
Al treilea deces al unui pacient cu coronavirus în România

Grupul de comunicare strategică a anunțat, duminică dimineață, că a fost înregistrat primul deces din România al unui pacient cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, internat la Craiova, care avea cancer în stadiu terminal și care venise în urmă cu șase zile din Franța.

Al doilea deces al unui pacient cu coronavirus în România a fost anunțat ulterior de autorități, care au precizat că alte 433 de persoane sunt infectate.

Era un pacient care a fost confirmat sâmbătă cu coronavirus la Spitalul Universitar, a fost transferat la „Victor Babeș”, avea 74 de ani și o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Duminică seara, o nouă veste tragică. O a treia persoană infectată cu coronavirus a decedat. Este vorba despre un bărbat care suferea de încă două boli, diabet și hipertensiune arterială și medicii încă nu au stabilit cum anume a fost infectat.

"În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020  transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala).În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată".


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră