Dan Condrea, schimb de mesaje cu puţin timp înainte să moară: "Meditez..."

01 Iun 2016 | scris de Veronica Micu
Dan Condrea, schimb de mesaje cu puţin timp înainte să moară:

Procurorii au găsit în telefonul Ulianei Ochinciuc mesajele înregistrate cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia Dan Condrea a murit.

Într-un astfel de SMS, femeia îl întreabă pe Condrea unde este și ce face. Patronul Hexi Pharma îi răspunde scurt: "Meditez".

Apoi, Uliana îl sfătuiește pe Condrea să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Ieri, procurorii de la Parchetul General au anunțat că mașina condusă de patronul Hexi Pharma a efectuat în ziua producerii accidentului, 22 mai, în intervalul de aproximativ o oră, 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele. Autoturismul implicat în accidentul mai sus menționat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea — Corbeanca, tur și retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17,31 — 18,38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca", se arată într-un comunicat remis de Parchetul General.

Citește și:

VIDEO. IMAGINI NOI în cazul Dan Condrea. Unde a fost văzută, cu 30 de minute înainte de accident, maşina afaceristului

Câte deplasări a făcut Condrea între ora 17.30 şi momentul accidentului

Moartea lui Dan Condrea. Rezultatele testului ADN în cazul patronului Hexi Pharma finalizate

Pe lângă plopii fără soţ... Locul în care Dan Condrea „s-a retras“ din scenă

Moartea lui Dan Condrea. Ancheta continuă, întrebările rămân: soţia patronului Hexi Pharma, audiată

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră