Curcubeu peste Bucuresti, la doi pasi de Arena Nationala, inaintea derby-ului Dinamo – Steaua

03 Mai 2015
Curcubeu peste Bucuresti, la doi pasi de Arena Nationala, inaintea derby-ului Dinamo – Steaua
Bucurestenii au avut parte de o ploaie racoroasa in aceasta dupa-amiaza. Dupa cateva zeci de minute in care a turnat cu galeata, soarele a iesit din nou. Locuitorii din sud-estul Capitalei s-au putut bucura chiar de un curcubeu. Silviu Mares, pasionat de meteorologie, a postat pe Facebook cateva imagini din cartierul Pantelimon, la doi pasi de Arena Nationala, acolo unde peste cateva minute va incepe derby-ul Dinamo – Steaua.

Maine, la Bucuresti, vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 24...25 de grade, iar cea minimã de 11...13 grade. Presiunea atmosferica va scãdea uşor.

Marti, vremea va deveni caldã pentru aceastã perioadã, cu o maximã termicã ce se va situa în jurul valorii de 26 de grade şi o minimã de 12...14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Presiunea atmosferica se va menţine staţionarã.

Miercuri, vremea va fi frumoasã şi mult mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 28...29 de grade, iar cea minimã de 12...14 grade.

Alte stiri din Vremea

Ultima oră