De astăzi, Stop Cadru-Bucureştiul In-vizibil

07 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
De astăzi, Stop Cadru-Bucureştiul In-vizibil

În cadrul candidaturii oraşului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii, ArCub Gabroveni găzduiește în perioada 7 – 14 Septembrie un eveniment cultural cu, despre și pentru copii și adolescenți – STOP CADRU – BUCUREȘTIUL IN-VIZIBIL.

La Hanul Gabroveni-workshopuri, ateliere de creaţie
Timp de o săptămână Hanul Gabroveni se va deschide publicului tânăr cu o serie de activități – workshopuri, ateliere de creație, laboratoare de cercetare artistică, performance-uri, concerte, expoziții și proiecții de filme. Toate create de copii sau tineri bucureșteni, dedicate copiilor și tinerilor pasionați de artă (de orice fel). Fie că vorbim despre teatru, film, fotografie, muzică sau literatură, STOP CADRU acoperă o largă paletă de interes în domeniul artelor și îi invită pe bucureșteni să experimenteze noi tipuri de expresie artistică, sau să reinterpreteze moduri de expresie tradiționale.

Film, teatru, muzică, literatură
Publicul este așteptat într-un adevărat roller-coaster de imagini, senzații, experiențe artistice unice. Artiști profesioniști se alătură copiilor și tinerilor îndrăgostiți de pictură, film, teatru, muzică, literatură, fotografie și creează cot la cot un set de evenimente pe cât de imaginative, pe atât de incitante. Printre organizatorii evenimentului, alături de ArCub și echipa București 2021 se află Asociația T.E.T.A (organizatorii Festivalului Ideo Ideis), adolescenții din clubul de fotografie CNSS – ShootHigh – liceeni ai Colegiului Sfântul Sava din București și studenții UNATC- secția Actorie, anul II.

Bucureştiul meu, spectacol al studenţilor de la UNATC
STOP CADRU – BUCUREȘTIUL IN-VIZIBIL cuprinde mai multe evenimente, precum: Creating the City – atelier creativ dedicat copiilor și adolescenților; un proiect pilot al București 2021 – Capitală Europeană a Culturii, oraș candidat, Bucureștiul Meu – un spectacol creat de studenții UNATC, Showcase of Young Talent (SYT) – eveniment care va expune portofiile unor artiști la început de drum, 3 Days of Youth – 3 zile de expoziții, discuții, proiecții de film și ateliere, dedicat adolescenților, GoBucharest - atelier de educație vizuală pentru adolescenți, București. Instalație umană – spectacol de teatru, producție ArCub – Centrul Cultural al Municipiului București. Programul complet al evenimentelor pe www.bucuresti2021.ro.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră