Se enervara. Oltenitii vor sa bata Viitorul si Timisoara

11 Aug 2015
Se enervara. Oltenitii vor sa bata Viitorul si Timisoara
Universitatea Craiova a invins pe Concordia Chiajna in etapa a 5-a a Ligii I cu scorul de 2-0 si oltenii déjà au inceput sa viseze cu ochii deschisi. Directorul tehnic Sorin Cartu a anuntat acum ca echipa are ca obiectiv castigarea urmatoarelor doua jocuri, ambele programate in aceasta saptamana, cu Viitorul Constanta si Poli Timisoara.

"La conferința premergătoare meciului cu Chiajna am spus că ne propunem să câștigăm aceste trei jocuri pentru a remonta handicapul cu care am pornit. Am învins Chiajna, urmează Viitorul. Avem nevoie de inspirație în fața porții adverse, pentru ca va fi un meci mult mai greu. Viitorul este o echipă pe care o simpatizez. Este extraordinar ca o personalitate a fotbalului românesc investește din nou în fotbal. Am un mare respect pentru Hagi. Viitorul a avut același program ca noi, dar a făcut mai multe puncte. A obținut victoria cu ASA și a luat puncte cu Astra și Dinamo. Cernat a marcat patru goluri din cele șapte ale echipei, probabil ca absența lui va conta", a declarat Cârțu.

Oficialul din Banie considera ca un succes in Banat ar reprezenta un imbold moral inainte derby-ului cu Steaua. "Noi suntem mobilizați să câștigăm acest meci. Vă repet: am preconizat 9 puncte din acest calup de meciuri. Trei le-am obținut cu Chiajna, vrem alte trei mâine, apoi la Timișoara. Pentru că ne dorim să privim din altă perspectiva partida cu Steaua, apoi deplasarea de la București, cu Voluntari", a continuat Cârțu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră