Reghecampf: Șansa Stelei în partida cu Manchester City, atac și goluri din primul minut

15 Aug 2016 | scris de Magda Marincovici
Reghecampf:  Șansa Stelei în partida cu Manchester City, atac și goluri din primul minut

 'Nu trebuie să mai discutăm de valoarea jucătorilor de la City, este o diferență foarte mare, dar eu am încredere în jucătorii noștri care se pot descurca în momente dificile și pot marca goluri. Steaua va încerca din primul moment să atace, să marcheze goluri, pentru că nu văd altă șansă de a trece de City dacă nu vom avea inițiativă. Sunt două meciuri, trebuie să fim foarte concentrați, nu cred că se va juca mâine calificarea. Ne dorim enorm de mult să ajungem în grupele Ligii Campionilor. În afara lui Pintilii avem toți jucătorii disponibili și pregătiți pentru acest meci. Nu avem niciun motiv să nu jucăm fotbal, să nu încercăm să facem un rezultat pozitiv pentru a putea califica din nou echipa în grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă întâlnim o echipă foarte mare, chiar dacă întâlnim cel mai mare antrenor din lume, pentru noi este o șansă importantă să arătăm bine în cele două meciuri cu City. Nu îmi fac niciun fel de probleme, sunt foarte încrezător că vom reuși să calificăm din nou echipa în grupele Ligii Campionilor', a spus Reghecampf.

Tehnicianul este convins că indiferent de rezultatul de marți seara, calificarea în grupele Ligii Campionilor se va decide în meciul retur de la Manchester.

Steaua întâlnește marți, de la ora 21.45, pe Arena Națională din Capitală, formația engleză Manchester City, într-un meci contând pentru prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Partida retur este programată la 24 august, pe Etihad Stadium din Manchester.

Alte stiri din Sport

Ultima oră