Încă 10 ani de snooker la Eurosport

29 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Încă 10 ani de snooker la Eurosport

 

Eurosport, World Snooker și IMG anunță azi extinderea pe durata a 10 ani a drepturilor de difuzare TV și online pentru 18 turnee din World Snooker Tour pe Eurosport și pe Eurosport Player, serviciul premium digital al Eurosport, destinat transmisiunilor în direct sau la cerere. Acordul consolidează statutul Eurosport de „Gazdă a Snooker-ului” în Europa. Fanii pot astfel să urmărească în direct cele mai importante și cele mai atractive momente ale acestui sport.

Competițiile vor fi transmise exclusiv de Eurosport în 54 de teritorii din Europa. Pe lângă transmisiunile în direct, fanii se vor putea bucura și de imaginile inedite din culise cu marile personalități și jucătorii de top ai acestui sport, dar şi de programele dedicate. La acestea se adaugă transmisiunile cu opțiuni multiple de pe Eurosport Player, prin intermediul cărora fanii vor avea posibilitatea de a alege ce partidă să urmărească dintre cele ce se dispută în același timp pe mese diferite.

Într-o conferință de presă organizată la Campionatul Mondial de Snooker, Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Snooker-ul are unii dintre cei mai înfocați fani din lumea sportului și a devenit o parte importantă a programelor difuzate de Eurosport încă de la prima transmisiune pe acest canal, în 2003. De atunci Eurosport a fost un partener puternic, care a contribuit la popularizarea acestui sport în întreaga Europă, prezentând cele mai importante turnee, oferind comentarii de înaltă calitate și producând programe noi excepționale precum „The Ronnie O’Sullivan Show”.

„Am observat audiențele excelente înregistrate de transmisiunile din cadrul competiţiilor de snooker și suntem încântați să anunțăm că vom continua să împărtășim cu fanii de pe întregul continent cele mai bune momente ale acestui sport, pe parcursul următorilor 10 ani.”

Alte stiri din Sport

Ultima oră