Simona Halep, apariție sexy la gala Federației Române de Tenis: "Mi-am schimbat look-ul, mă săturasem ...aveam nevoie de o schimbare"

04 Dec 2015 | scris de Veronica M. Florentina
Simona Halep, apariție sexy la gala Federației Române de Tenis:

Halep a surprins pe toată lumea, aseară, la petrecerea organizată de Federația Română de Tenis.

"Mi-am schimbat look-ul, m-am vopsit brunetă, pentru că mă săturasem de acel blond. Aveam nevoie de o schimbare. Mă simt mai bine așa și sper ca fanilor să le placă", a mărturisit Simona, potrivit sport.ro.

Halep, numărul doi mondial, s-a arătat mulțumită de rezultatele din anul care se încheie.

"Sunt foarte mulțumită de ce am realizat pe parcursul anului 2015. Spun asta pentru că am terminat al doilea an în top 3, este un lucru deosebit pentru mine. Desigur, am avut și suișuri și coborâșuri, dar așa se întâmpla în viața unui sportiv. Sunt bucuroasă pentru ceea ce am realizat și sper să fie mai bine la anul", a afirmat numărul doi mondial.

Despre faptul că WTA i-a acordat titlul de cea mai populară jucătoare din lume, Simona Halep a spu că "este un lucru frumos pentru că este al doilea an la rând când îl obțin, este un titlu special, nu este un ca un titlu de concurs sau de turneu, este un moment deosebit pentru mine pentru că fanii mă apreciază pentru ceea ce joc, pentru modul în care mă prezint pe teren și asta înseamnă mult".

Halep a mai spus că este sigură că va progresa și că anul următor o să fie mai bună decât 2015.

simona halep sexy

Alte stiri din Sport

Ultima oră