Simona Halep a decis cine o va antrena în 2016

05 Noi 2015
Simona Halep a decis cine o va antrena în 2016
Simona Halep, numărul doi mondial, a anunțat cine o va antrena în 2016. Potrivit unui mesaj postat pe Facebook, românca va fi antrenată în continuare de australianul Darren Cahill. 
 
"Începând din luna ianuarie 2016, antrenorul meu personal va fi Darren Cahill. Antrenorul australian își va păstra și rolul de analist de tenis masculin pentru rețeaua americană de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam, fără ca acest lucru să îl împiedice să mă antreneze full time", a scris constănțeanca pe rețeaua de socializare. 
 
În 2015, Simona Halep a câștigat trei titluri: la Shenzhen, Dubai și Indian Wells.
 
De asemenea, a jucat finale la Toronto și Cincinnati, semifinale la Miami, US Open, Stuttgart și Roma, și a participat la Turneul Campioanelor.

"Un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate. Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanță frumoasă și sunt foarte bucuroasă. În plus, am vazut din ce în ce mai mulți oameni venind să mă susțină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire. Vreau să mulțumesc fanilor mei, cu drag vă îmbrățișez pe toți. Urmează o vacaaaanță, ca să mă odihnesc și să mă refac, iar după, perioada de pregătire - pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!", a scris Halep ]n 29 octombrie tot pe pagina sa de Facebook. (V.M.)

Alte stiri din Sport

Ultima oră