Sevilla şi Sergio Ramos relansează campionatul spaniol

16 Ian 2017
Sevilla şi Sergio Ramos relansează campionatul spaniol

Se relansează campionatul în Spania: Real Madrid a pierdut cu 1-2 în faţa celor de la Sevilla. Madrilenii nu a u făcut un joc strălucit, Ronaldo a fost apatic iar apărarea a fost nesigură. De altfel Sevilla a egalat prin autogolul lui Sergio Ramos-Ronaldo deschisese scorul din penalty-care devenise celebru că punctează în final de meci. A reuşit acest lucru şi cu Sevilla, dar în propria poartă. Cum în ultimul minut Jovetic-expulzatul de la Inter- a înscris un gol superb campionatul se relanseayă în condiţiile în care ,la un moment dat, Real avea un avans de 8 puncte.

 

Dar trebuie ţinut cont de faptul că echipa lui Zidane are un meci mai puţin disputat, un meci care pe hîrtie nu se anunţă dificil deoarece adversara, Valencia, se zbate în zona retrogradării.

 

 

Deocamdată, Real are un punct avans în faţa celor de la Sevilla şi două în faţa Barcelonei.

 

Dar chiar şi cu un avans de 4 respectiv cinci puncte, acum ,la jumătatea întrecerii se poate spune că disputa pentru titlul de campioană capătă noi accente,chiar dacă programul pare să avantajeze echipa din Madrid-meciuri cu Barcelona, Sevilla şi Atletico Madrid pe Santiago Bernabeu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră