Șarapova, eliminată în optimile US Open

04 Sep 2017
Șarapova, eliminată în optimile US Open


Maria Șarapova a fost eliminată în optimile de finală de la US Open de jucătoarea letonă Anastasija Sevastova. care s-a impus cu 5-7, 6-4, 6-2, după două ore şi un sfert de joc şi va fi prezentă pentru al doilea an consecutiv în sferturile ultimului turneu de Grand Slam al sezonului.

„Primul set a fost foarte strâns, oricare dintre noi am fi putut câştiga. Maria a jucat incredibil în primul set şi în cel de-al doilea, dar eu am continuat să lupt, să alerg după fiecare minge şi să rămân în meci”, a declarat Sevastova, potrivit Digi Sport.

În sferturi, jucătoarea de 27 de ani o va întâlni pe reprezentanta gazdelor, Sloane Stephens, care a învins-o tot în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-1, pe Julia Goerges.

Pentru Maria Șarapova a fost prima participare la un Grand Slam după 19 luni, iar rusoaica a impresionat, eliminându-le pe rând pe Simona Halep, Timea Babos şi Sofia Kenin.

Parcursul jucătoarei de 30 de ani este cu atât mai impresionant cu cât a jucat un singur meci din luna mai până la US Open, din cauza unei accidentări care a obligat-o să sară peste sezonul de iarbă.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră