Sahtior a avut noroc. Pe Lucescu...

06 Aug 2015
Sahtior a avut noroc. Pe Lucescu...
Mircea Lucescu a reusit sa se califice cu Sahtior in play-offul UCL dupa o victorie lejera ,3-0 ,in fata echipei Fenerbahce.

Totusi, meciul nu a fost usor, echipa din Istanbul a pus de mai multe ori in pericol poarta lui Piatov dar ucrainienii au speculat mai bine ocaziile de joc. A fost mai degraba o infruntare tactica in care romanul a aratat ca stapaneste arta de a se folosi de punctele slabe ale adversarului.

”Sunt incantat de rezultat dar trebuie sa spun totodata ca nu corespunde realitatii, in aceasta seara Fenerbahce a jucat foarte bine. Noi am avut norocul de partea noastra.E pacat uca una din echipe a fost eliminata si doar una a mers mai departe,fiindca s-au intalnit doua echipe valoroase” a spus antrenorul roman intr-o incercare plina de fair-play de a mai atenua din dezamagirea jucatorilor turci.

Se stie afinitatea antrenorului klui Sahtior pentru fotbalului turc dar si incercarile disperate ale lui Fener de a-l aduce pe roman la conducerea echipei chiar din aceasta vara.

Altfel spus, analizand cele doua confruntari dintre Sahtior si Fener este clar pentru oricine ca turcii nu au avut, niciun moment, nicio sansa in fata lui Lucescu. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră