Rihanna si Benzema. Fericiti cei care stiu sa dea bine in minge. Si,eventual, sa cante...

11 Iun 2015
Rihanna si Benzema. Fericiti cei care stiu sa dea bine in minge. Si,eventual, sa cante...
O poveste de iubire care inflacareaza imaginatia:Benzema si Rihanna.
Fotbalistul de la Real nu-si gaseste locul: are o gramada de obligatii fata de clubul care a dat-o rau in bara sezonul trecut dar inima lui de francez algerian nu-l lasa si-l indeamna sa ia avionul catre Los Angeles unde-l asteapta..cine?... Rihanna, fata de la MTV.

Nascut loser. Baiatul nascut la Bron, un orasel de langa Lyon,plin de traficanti de droguri si in care e periculos sa iesi seara pe strada si-a gasit marea iubire. De origine algeriana, Karim are trei surori si cinci frati. Nu s-ar spune ca locuia prea lejer in micutul apartament al parintilor sai. Altfel spus, cam faceau, cu totii, foamea. Noroc de bunica lor care-i mai ajuta cu bani(Peste ani, cand Karem era deja la Real Madrid, cu 700.000 de euro pe luna, va refuza sa-si ajute bunica care ajunsese sa manance la cantina saracilor-ce sa mai spui, e fotbalist...)Parea ca s-a nascut un loser dar destinul l-a facut ,in doar cativa ani, un castigator. Norocul lui? Stie sa dea bine in minge, e fotbalistul admirat in intreaga lume. Si intre doua driblinguri, a si facut un copil cu un model, s-a mai cuplat si cu niste jurnaliste si a fost implicat intr-o poveste cu o minora( o chestie complicata la care au mai fost implicati si alti fotbalisti francezi). Dar acum e altceva, e Rihanna...

Ce sa faci in Caraibe? Care Rihanna nu parea sa aiba,nici ea, mare noroc in viata.S-a nascut in Barbados, insula din magica mare a Caraibelor,familie saraca, tatal era paznic la un depozit, mama era contabila. Inca doua surori, foame caraibiana si norocul apare sub chipul unui producator american(Rihanna canta prin tot felul de cluburi pentru ca , ce sa faci altceva in Caraibe decat sa canti?). In cativa ani ajunge vedeta, iubitul ei Chris Bown ii mai trage cate o mama de bataie ca vanataile ei ajung si la CNN. Dar, imi place sa cred ca asa a inceput totul, a vazut-o Benzema la MTV.( Asa a vazut-o Lino Ventura, la cinema, pe Brigidte Bardot, in Bulevardul Romului).

Trandafiri cu garzi de corp.Acum francezul face naveta la Los Angeles, i-a daruit acum cateva zile, in plina strada un imens buchet de trandafiri. Sa vedeti ce relateaza presa despre acest moment istoric. Rihanna, sta in masina inconjurata de garzile de corp. Benzema, inconjurat de garzile de corp, se apropie de masina inconjurata de garzile de corp ale Rihannei. Cei doi vorbesc, inconjurati, evident de garzile de corp.Ale ei si ale lui. Benzema se intoarce la masina , ia de pe bancheta un imens buchet de trandafiri si printr-o garda de corp , a lui, il transmite altei garzi de corp, a Rihannei care-l transmite , personal, Rihannei. Ce romantic! Nascuti loser au devenit apoi,niste norocosi. Cu garzi de corp!( Dupa revolutie, in Romania, imbogatitii tranzitiei isi aratau norocul care i-a lovit prin acest simbol al garzilor de corp).


Cine sunt fericitii. Daca acum ne intoarcem cu povestea la Madrid, il vedem pe
Florentino Perez dandu-se cu capul de toti peretii gandandu-se cum sa le-o traga celor de la Barcelona. Alaturi, in vestiarul Realului, Benzema canta Ra-pa-pa si ,probabil, se gandeste cum sa i-o ...Rihannei. Ce viata ! Fiecare se gandeste sa i-o traga cuiva... Iar daca ne intoarcem la Los Angeles ,o vedem pe fata din Barbados ca le povesteste, insufletita, prietenelor: Joaca fotbal la o mare echipa din Europa? Care? intreaba fetele din Beverly Hills care  n-au auzit in viata lor decat de fotbal american.
Si Rihanna, inspirata de faptul ca toate televiziunile de limba spaniola din LA nu vorbesc decat de Copa America(incepe maine) iar acolo nu aude decat de unul Messi, de la Barcelona, le explica sigura pe ea: Joaca la Barcelona si e coleg cu unul Messi, asta pe care-l vedeti toata ziua la televizor..

Concluzie: Fericiti cei care stiu sa dea bine in minge. Si, eventual, sa cante...

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră