Reghe, după tragerea la sorți de la Nyon: "Mi-aş fi dorit orice altă echipă în afară de Manchester City"

05 Aug 2016 | scris de Veronica Micu
Reghe, după tragerea la sorți de la Nyon:

"Sincer, nu mi-aş fi dorit Manchester City, dar aşa cum în turul trei am avut şansa să tragem o echipă cu care să ne batem de la egal la egal, acum am avut ghinionul să tragem cea mai bună formaţie. Trebuie să ne jucăm şansa. Vom juca primul meci acasă, poate avem şi şansa să-i prindem la început de drum, să aibă anumite probleme. Cu toate că nu cred acest lucru, pentru că îl cunosc pe Guardiola, am jucat împotriva lui în Arabia şi este unul dintre cei mai buni antrenori din lume.

E o diferenţă mare între cele două echipe din toate punctele de vedere. Va fi foarte greu, dar eu gândesc pozitiv. Avem şi noi o şansă şi trebuie să profităm de ea. Şi celelalte echipe erau foarte puternice, dar acum va fi o ambiţie în plus din partea noastră. E o mândrie să joci împotriva unei astfel de echipe.

Poate vom reuşi să facem două meciuri bune şi să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Mi-aş fi dorit orice altă echipă în afară de Manchester City, aş fi preferat Ajax sau Porto, dar nu se ştie, poate acum nu avem nicio şansă, dar poate vom reuşi să ne calificăm. Dacă vom juca cu 50.000 de oamnei în tribună şi echipa va avea o evoluţie bună, va fi un spectacol frumos", a spus Reghecampf.

Steaua a picat cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor. Primul meci se va disputa la Bucureşti, pe 16-17 august, returul - în 23 sau 24 august.

Alte stiri din Sport

Ultima oră