"O să vă joace ca pe şoricei!". Discuția dintre Reghecampf și Becali, înainte de meciul cu City

17 Aug 2016 | scris de Veronica Micu

City nu i-a lăsat nicio șansă Stelei, marcând de cinci ori, prin David Silva (13), Nolito (49) și Sergio Aguero (41, 78, 89), care a ratat și două penalty-uri.

"Nici nu ne-am apărat, nici nu am atacat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, poate au fost emoţiile...", a fost concluzia trasă de Laurenţiu Reghecampf, care după meci a fost acuzat de Gigi Becali că a greşit tactica.

"Eu am discutat cu Reghe cum joacă. A zis că nu o să-i lase pe City să joace. I-am zis: 'Nu-i lăsaţi voi pe City să joace? Ma bine băgaţi-vă pe două linii, jucaţi pe contraatac şi poate ne dă Dumnezeu şi dăm şi noi un gol. Că dacă voi faceţi pressing, o să vă joace ca pe şoricei şi o să vă elimine şi o să râdă de noi, că nu poţi să-i faci presing lui City'.

Ca dovadă, am avut dreptate. 'Şi o să ne obosească şi nu o să ma iasă în relief nici valoarea lui Stanciu. Că dacă îl pui pe Stanciu să facă pressing, oboseşte, şi după aia, când are mingea, nu mai poate'. Ca dovadă aşa a fost cum am zis eu. Nu ai cum să joci cu ăştia aşa", a declarat Becali, la Digi Sport.

După meci, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că jucătorii săi trebuie să învețe din înfrângerea suferită și le-a reproșat că au făcut prea multe greșeli personale.

"E un meci din care trebuie să învățăm foarte multe lucruri. Din păcate am primit prea multe goluri, am făcut prea multe greșeli personale. Ca fundaș central trebuie să joci simplu. Nu au făcut ceea ce le-am spus. Sunt jucători care deocamdată nu pot să joace la acest nivel, dar nu vreau să dau vina pe nimeni. În seara asta am pierdut ca echipă. Vreau să mă bucur de calificarea în grupele Europa League și să avem un traseu cât mai lung. Trebuie să rămânem însă cu picioarele pe pământ pentru că încă nu am realizat nimic, doar o calificare în Europa League. Dacă vrem să ajungem în grupele Ligii Campionilor trebuie să facem față acestor meciuri. Iar deocamdată nu putem face față. A fost probabil și teamă, și lipsă de experiență. E diferență foarte mare, ei au cumpărat fotbaliști de 180 de milioane, iar noi am adus câțiva jucători, să fim serioși. Noi am încercat, ne-am dat silința, dar asta e diferența între noi și ei. Sper ca toți să învățăm din această înfrângere și să avem o altă atitudine atunci când întâlnim echipe de nivelul acesta. Din păcate nu am mai avut atitudinea din meciul cu Sparta Praga, sunt foarte multe lucruri care trebuie rezolvate repede. Au fost greșeli foarte mari pe care ei nu au voie să le facă la nivelul acesta. Nu am avut agresivitate și nici dorința de a câștiga mingea în anumite momente. Eu nu am ce să-mi reproșez, cu siguranță suntem vinovați toți. Am spus că nu vreau să găsesc un vinovat", a explicat tehnicianul.

Manșa secundă va avea loc pe "Etihad Stadium" în 24 august.

Alte stiri din Sport

Ultima oră