Realul a declansat Operatiunea Pogba. Agenti in misiune:Varane si Benzema

07 Aug 2015
Realul a declansat Operatiunea Pogba. Agenti in misiune:Varane si Benzema
Real Madrid a declansat operatiunea Pogba:Perez il vrea pe mijlocasul lui Juventus pana la inceperea campionatului pe post de “tansferul soc” al anului.

Dar situatia nu e deloc incurajatoare. Juventus a discutat deja cu Barcelona iar oferta catalanilor este de 8o de milioane de euro. Nici Real nu ar vrea sa dea mai mult, ofera insa bonusuri mai substantiale in cazul unor obiective indeplinite.

O alta problema o reprezinta Qualid Tranazefti, compania care detine drepturile de imagine ale jucatorului. Real ar vrea sa cumpere aceste drepturi, costa 15 milioane de euro si clubul din Madrid vrea sa repete schema aplicata lui Ronaldo si Bale:50% din banii incasati pe imagine(Pogba, prin acest transfer  poate aduce bani multi ca noua vedeta a lui Real-evident ca e doar o estimare).

Cum Perez are punga cam goala ar vrea sa-i convinga pe cei de la Juventus sa plateasca ei banii companiei Tranazefti in schimbul renuntarii la optiunea de rascumparare in cazul Morata.

O alta problema o reprezinta Mino Raiola, agentul lui Pogba. Acesta ii mai are sub contract pe Ibrahimovici, Balotelli. Lukaku si s-a lansat in afaceri impresariindu-l pe Nedved.

Raiola se afla in relatii proaste cu Perez-spaniolul e mai smecher chiar  decat un impresar-iar Realul ia in calcul ca eventualele negocieri sa aiba loc chiar printr-un intermediar.

Aici intervine si Barcelona. Raiola si Juventus au negociat cu Barcelona si la Madrid exista temerea existentei unei intelegeri finaciare in urma careia Madridul ar trebui sa plateasca o despagubire catre catalani.

Si daca Pogba ar vrea la Barcelona? In ultimele doua luni, Zidane a facut lobby pe langa mijlocasul francez iar Varane si Benzema l-au invitat intr-o mica vacanta pe un iaht al clubului si au facut o mica plimbare pe Mediterana.

Cei doi iau explicat cat de bine la Real  si cat ar castiga daca ar veni la Madrid si nu la Barcelona.

Am zis Benzema? Jucatorul caruia Benitez i-a spus ca nu-i garanteaza rolul de titular iar Perez vrea sa-l vanda la Arsenal?

Dar asa e fotbalul mai ales cand e vorba de multe milioane de euro... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră