Real Madrid este cea mai valoroasa echipa din lume. Barcelona domina topul popularitatii

16 Iul 2015
Real Madrid este cea mai valoroasa echipa din lume. Barcelona domina topul popularitatii
Potrivit unui top realizat de Forbes, Real Madrid este cea mai valoroasa echipa din lume, acest brand fiind cotat la 3,263 miliarde dolari. Este al treilea an in care echipa spaniola ocupa primul loc in acest top inedit.

Locul doi este ocupat de New York Yankees , echipa de baseball iar locul trei este ocupat de NFL Dallas Cowboys, echipa de fotbal american. Cele doua sunt cotate la 3,2 miliarde de dolari fiecare.

Barcelona, echipa care a dominat fotbalul european in ultimul sezon, ocupa locul patru cu o valoare de 3,160 miliarde dolari. Si, in sfarsit, locul cinci este ocupat de Manchester United, cu o valoare de putin peste 3,1 miliarde de dolari.

Cat despre topul popularitatii, Barcfelona ocupa primul loc cu 100.900.000 de sustinatori urmata de Real cu 99.800.000 de fani.

Evident ca acest top are doza lui de subiectivism pentru ca numarul sustinatorilor a fost stabilit cumuland numarul intratilor pe Facebook cu cei de pe Twitter. Astfel, la Barcelona 85,4 milioane de sustinatori vin de pe Facebook iat 15,5 miloane vin de pe Twitter. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră