Rădoi a fost SUSPENDAT de UEFA. Steaua a fost amendată cu 50.000 de euro

17 Aug 2015
Rădoi a fost SUSPENDAT de UEFA. Steaua a fost amendată cu 50.000 de euro
Comisia de disciplina a UEFA a anuntat ca Mirel Radoi a fost suspendat pentru ca a dat indicatii jucatorilor în meciurile Stelei cu AS Trencin si Partizan Belgrad  din preliminariile UCL. Oficial, Radoi nu are voie sa antreneze deoarece nu are licenta PRO.

El a fost suspendat - nu va mai avea acces pe banca tehnica - pana cand isi va lua licenta de antrenor. Totodata clubul Steaua a fost amendat cu 50.000 de euro.

Aceasta intamplare arata superficialitatea cu care Steaua a tratat aceasta problema angajand un antrenor care nu indeplineste conditiile UEFA. Radoi a fost angajat pe postul de director sportiv iar antrenor, pe hartie, este italianul Massimo Pedrazzini.

Iata ca aceasta “pacaleala” nu a mers, UEFA a sanctionat drastic ilegalitatea si nimeni nu intelege de ce trebuia neaparat numit Radoi antrenor, de nimic recomandat pentru acest post.

Nu mai vorbim de faptul ca pentru a urma cursurile pentru licenta Pro , Radoi are nevoie de bacalaureat, examen pe care nu l-a dat pana la aceasta data.

Povestea aceasta spune multe despre fotbalul romanesc in care nasul si-a pus finul antrenor pentru ca Steaua este clubul lui. Doar ca regulile le fac responsabilii UEFA care au o singura cerinta:ca regulamentului forului fotbalistic sa fie  respectat.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră