Oreionul ameninta echipa Barcelonei. Neymar a intrat in carantina

09 Aug 2015
Oreionul ameninta echipa Barcelonei. Neymar a intrat in carantina
Marti are loc la Tbilisi Supercupa Europei in care se intalnesc doua echipe din Spania, Barcelona si Sevilla. Barcelona a castigat UCL invangand in finala, cu 3-1, echipa italiana Juventus Torino iar Sevilla a castigat, pentru a doua oara consecutiv, trofeul UEL, dupa ce a invins cu 3-2 echipa ucrainiana Dnepr Dnepropetrovsk.

Barcelona are insa probleme deoarece Neymar a fost depistat cu oreion si cel putin doua saptamani sta in carantina.

Oreionul este o boala a copilariei dar nici adultii nu sunt imuni la ea(Daca ne gandim bine la unele comportamente ale brazil;ianului,e clar ca oreionul se manifesrta in primul rand la copii).

Problema este insa alta , pentru ca oreionul este o boala extrem de contagioasa. Bolnavul este contagios cu o saptamana inaintea de aparitia simptomelor si 8 zile dupa aparitia lor. Cum Neymar a jucat martea trecuta in meciul cu Roma, e clar ca el nu fusese depiatat cu oreion dar era , fara ca nimeni sa stie, contagios.

Dincolo de gluma, exista pericolul ca multi dintre jucatorii Barcelonei sa fi fost contaminati iar Barcelona sa rateze inceputul acestui sezon unde, dupa meciul de la Tbilisi, va juca si finala,tur-retur,a Supercupei Spaniei.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră