O fotografie cât o mie de cuvinte. NADIA COMĂNECI, mesaj pentru SIMONA HALEP

12 Sep 2015
O fotografie cât o mie de cuvinte. NADIA COMĂNECI, mesaj pentru SIMONA HALEP
Ca de la campion la campion... iar fotografia face cât o mie de cuvinte! Fosta gimnastă Nadia Comăneci apare lângă jucătoarea de tenis Simona Halep, într-o fotografie, la doar câteva ore după terminarea semifinalei cu Flavia Pennetta, de la turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York. Nadia Comăneci a postat sâmbătă pe pagina sa Facebook o fotografie în care apare alături de Simona Halep, la arenele Flushing Meadows. Explicația imaginii este următoarea: ''Cu regina tenisului, Simona Halep''.

Cele două adevărate simboluri ale sportului românesc sunt foarte relaxate și surâd în fața obiectivului de fotografiat. În ultimele zile, Simona Halep a avut un susținător important în tribunele de la New York, pe Nadia Comăneci, la meciurile din sferturi și semifinală.

Reamintim că jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă de italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, vineri, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră