Norocul lui Ronaldo: 20 de milioane de euro pentru ca nu a facut nimic!

19 Oct 2015
Norocul lui Ronaldo: 20 de milioane de euro pentru ca nu a facut nimic!
20 de milioane de euro pentru ca nu a facut  nimic? Cam asa arata norocul portughezului de la Real Madrid care, pentru faptul ca legendarul Scorsese nu vrea ca fotbalistul sa apara in noul lui film, s-a ales cu aceasta suma incredibila.

Povestea e cam asa: regizorul american vrea sa faca un film despre Allessandro Proto, celebrul milionar italian si despre care se spune ca a fost modelul lui Grey, cel devenit celebru pentru cele 50 de umbre ale sale.

Initial, Ronaldo a fot contactat de echipa producatoare, in film trebuia sa apara si fotbalistul- Ronaldo era incantat sa debuteze la Hollywood-  si chiar se stabilise ca anumite secvente sa fie realizate  in luxosul apartament al lui Cristiano din New York.

Incurcatura a aparut cand atat Protto cat si Scorsese au aflat ca in film va apare starul lui Real. Rationamentul lor era simplu:dintr-un film al lui Scorsese despre Proto ar fi iesit un film in care joaca celebrul fotbalist Ronaldo.

Explica Proto :”Cristiano Ronaldo este un mare jucator dar asta nu inseamna ca e regele lumii.Nu-l vreau in filmul despre viata mea. Martin Scorsese este de acord cu mine.Cristiano Ronaldo nu va juca in acest film”.

Dezamagit de refuz, Ronaldo si-a pus avocatii la treaba si a obtinut la inceput despagubiri de 10 milioane de euro. Prea putin insa asa ca avocatii si-au dat si o mai mare silinta. Inca 10 milioane pentru actorul dezamagit. Adica, in final, 20 de milioane de euro despagubiri pentru nimic.

Pe care, scrie presa, portughezul i-a si incasat.​ 

Alte stiri din Sport

Ultima oră