"Neiertatul Guardiola". De la Bayern nu pleci tu,ci esti dat afară

02 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu

Presa sportiva din Germania este supărată pe Guardiola. Şi nu pentru că Bayern cam scârţie în ultima perioada ci,mai ales, pentru că antrenorul catalan a anunţat încă din iarnă ca merge la Manchester City.

Şi asta deoarece se ştie::nimeni nu pleacă de buna voie de la Bayern,doar Bayern are dreptul să te dea afară. Din acest motiv orgoliosul Guardiola este taxat de presa sportivă mai mult decât ar fi nevoie, De pildă,meciul cu Atletico care va avea loc mâine seară pe Allianz Arena. Dupa ce a pierdut meciul de la Madrid cu 0-1, Bayern are nevoie,pentru calificare, de o victorie la două goluri diferenţă.

În loc de încurajări, Guardiola primeşte mai degrana ironii din partea presei care nu ezita sa vorbeasca de hattrick. Dă Guardiola trei goluri? Nu ,scriu ziariştii nemti, catalanul se teme că va fi eliminat pentru a treia oară de o echipă spaniolă. În ultimele două ediţii ale Ligii Campionilor, Bayern a fost eliminată de Real şi Barcelona. Şi acum,mari şanse are Atletico.

De ce nu-l menajează presa pe catalan? Pentru că a ales să plece... iar de la Bayern nu pleci tu,ci eşti dat afară. Şi asta este de neiertat...

Alte stiri din Sport

Ultima oră