Mutu Joacă “pe Caiet”

18 Ian 2016 | scris de Sorin Anghel
Mutu Joacă “pe Caiet”

Petre Grigoraş a fost convins de către preşedintele Bogdan Mara să accepte funcţia de antrenor principal. După această mutare intelligent au venit şi achiziţiile. Ardelenii nu doar că au adus doar jucători liberi de contract, o practică curentă în fotbalul românesc, dar i-au convins pe aceştia să accepte ca lefurile să le fie plătite la finalul sezonului.

 

Muresenii nu au transferat doar jucători din Liga a 2-a, precum Gabi Matei, de la FC Clinceni, şi Laurenţiu Bus, de la Dunărea Călăraşi, ori jucători care încă nu au confirmat până acum ca fostul rapidist Andrei Ciolacu, ci şi nume importante din fotbalul românesc. George Tucudean şi Adrian Mutu vor juca în această primăvară pentru ASA Tg. Mureş. Toţi cei cinci îşi vor lua banii abia după încheierea campionatului. Practic, Bogdan Mara le-a spus jucătorilor că nu are cum să-i plătească. A preferat să nu îi minta! A procedat corect. Ba mai mult, a reuşit să-i convingă că a îmbraca tricoul ardelenilor poate reprezenta o şansă prin care fotbaliştii transferaţi acum şi-ar putea găsi mult mai uşor la vara angajamente mult mai avantajoase.

"Clubul AŞA Tîrgu-Mureş a reuşit în această perioada transferul mai multor jucători de valoare, pentru a reuşi îndeplinirea obiectivelor propuse: calificarea în play-off-ul Ligii 1 Orange şi o evoluţie meritorie în Cupa României. Pe această cale, ţinem să le mulţumim jucătorilor Gabriel Matei, Laurenţiu Bus, George Tucudean, Andrei Ciolacu şi Adrian Mutu, pentru acceptul lor de a evolua în tricoul formaţiei AŞA Tîrgu-Mureş, în partea a două a campionatului. Pe lîngă faptul că sunt jucători de valoare, au demonstrat că sînt şi adevărate caractere. Astfel, toţi aceşti jucători au fost de acord ca drepturile salariale cuvenite pentru această perioada să fie achitate de către clubul nostru în luna iunie, la încasarea drepturilor TV", se arată în comunicatul emis de ASA.

Alte stiri din Sport

Ultima oră