Mourinho şi Guardiola. Ne vedem la Manchester !

04 Feb 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Mourinho şi Guardiola. Ne vedem la Manchester !

Venirea portughezului la United ar declanşa din nou razboiul dintre Mou şi Guardiola, proaspătul antrenor al celor de City. Cum şi-aşa există o rivalitate extremă dintre cele două cluburi, prezenţa celor doi antrenori va potenţa la maximum acest conflict.

 

Guardiola şi Mourinho s-au aflat într-o rivalitate extrem de mediatizată pe vremea când antrenau pe Barcelona respectiv Real Madrid. „Capul răutăţilor” era portughezul care declanşa polemici exploatate la maximum de presă.

Probabil ca anticipata confruntare sportivă a celor doi va ridica şi mai mult interesul pentru Premier League. Şi cum multă lume aşteaptă ca Pep să înregistreze un eşec în aventura lui din „ Perfidul Albion”, spectacolul e garantat.

 

Guardiola este actualul antrenor al lui Bayern Munchen, echipă cu care se îndreaptă spre al treilea titlu de campion în Germania. De cealată parte, Mourinho a fost demis de la Chelsea după o serie de înfrângeri-9 partide pierdute din 16 meciuri.Este evident că portughezul are o mare dorinţă de revanşă, mai ales că în arenă se va întâlni cu cel pe care mulţi îl consideră mai Special decât Special One.

Alte stiri din Sport

Ultima oră