Sa pierzi cu 4-0 si sa dai vina pe arbitri, asta inseamna sa fii Lucescu!

16 Sep 2015
Sa pierzi cu 4-0 si sa dai vina pe arbitri, asta inseamna sa fii Lucescu!
Diferenta dintre Real Madrid si Sahtior Donetk este evidenta. Spaniolii au castigat cu 4-0 meciul disputat aseara impotriva formatiei antrenate de catre Mircea Lucescu. Cristiano Ronaldo a reusit un hattrick. Cu toate ca scorul a fost unul de maidan, tehnicianul roman s-a aratat, pe buna dreptate, nemultumit de prestatia brigazii de arbitri.

"Este foarte greu să vorbesc despre acest meci. Aş putea spune că în primele 30 de minute am avut un control bun al balonului, ne-am creat şanse, dar apoi a venit greşeala lui Piatov şi Real a preluat conducerea. La conferinţa de presă dinaintea acestui meci am spus că aştept respect. Din păcate, în meciurile cu echipele de top de Europa sunt greşeli împotriva noastră. Aşa s-a întâmplat cu Manchester United, cu Juventus Torino, cu Bayern Munchen, aşa s-a întâmplat şi acum. Arbitrul a interpretat diferit faze similare. Pentru jucătorul meu a acordat cartonaş galben, iar pe cel de la Real Madrid l-a avertizat verbal. Primul penalti primit de spanioli a fost ridicol. Nici nu se pune problema ca mingea să-l fi lovit în mână pe Srna, l-a lovit în spate. La cel de-al doilea penalti, Carvajal este primul care face henţ, apoi Azevedo a pus mâna pe minge", a spus Lucescu.

Nemultumirile antrenorului roman sunt justificate, exceptie facand faza celui de-al doilea penalty acordat Realului, atunci cand arbitrul a procedat corect. "Apoi, pentru Real Madrid a fost uşor să joace. Este dezamăgitor că trebuie să vorbesc aşa despre acest meci. Nu aş fi vrut să o fac. Real Madrid este o echipă cu jucători excelenţi şi merită felicitaţi, dar nu pot trece peste greşelile de arbitraj. Ce s-a întâmplat astăzi este lipsă de respect pentru munca jucătorilor şi a antrenorilor. Real Madrid nu are nevoie de astfel de ajutor".  

Alte stiri din Sport

Ultima oră