MM Stoica, dezvăluiri de după eliberare. Cum le-a făcut față deținuților suporteri ai echipelor rivale

25 Feb 2016 | scris de Veronica Micu
MM Stoica, dezvăluiri de după eliberare. Cum le-a făcut față deținuților suporteri ai echipelor rivale

Întrebat cum s-a înțeles în George Copos după gratii, având în vedere rivalitatea dintre Steaua și Rapid, Mihai Stoica a spus că "acolo nu se ține cont de antipatiile de afară".

"Oricum, aveam o relație OK cu George Copos înainte de condamnare. În cele 9 luni în care am stat împreună n-am purtat prea multe discuții pe teme fotbalistice, aveam alte subiecte", povestește fostul manager al Stelei.

Despre Gică Popescu, Meme spune că s-au înțeles extraordinar 20 de luni, "timp în care am împărțit aceeași cameră și ne-am desfășurat activitatea în aceleași puncte de lucru".

Întrebat dacă a avut probleme în închisoare cu suporteri ai echipelor rivale, Stoica a răspuns că nu.

"Cu felul meu de-a fi n-aveam probleme nici la Guantanamo Bay", a adăugat Meme.

Mihai Stoica a fost eliberat din închisoare în 15 februarie, după ce Tribunalul Ilfov a decis că fostul manager al Stelei îndeplinește condițiile de a fi eliberat condiționat.

Meme a fost condamnat, în martie 2014, la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbalişti.

Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 4 ianuarie, că Mihai Stoica poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat aproape doi ani din pedeapsă, hotărârea nefiind însă definitivă.

Instanţa a hotărât că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, admiţând astfel propunerea formulată de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat că fostul manager stelist îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi.

Până în prezent, în dosarul transferurilor au mai fost eliberați Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră