Dispărut din viaţa publică din decembrie 2013, Michael Schumacher ia cu asalt Twitter, Facebook şi Instagram

18 Dec 2016 | scris de Istvan Deak
Dispărut din viaţa publică din decembrie 2013, Michael Schumacher ia cu asalt Twitter, Facebook şi Instagram

Septuplul campion de Formula1, germanul Michael Schumacher, dispărut din viaţa publică în urma accidentului la ski suferit în decembrie 2013 în Franţa, are de acum un cont oficial la Twitter.

Vineri, primele fotografii ale campionului mondial au invadat reţeaua de socializare, unde contul său a adunat în 48 de ore peste 10.000 de followeri, iar acum are peste 16.000.

La jumătatea lunii noiembrie, managerul de comunicare al pilotului german, Sabine Kehm, a deschis un cont de Facebook şi un altul pe Instagram.

Michael Schumacher, Schumi, cum e alintat de cunoscuţi şi de admiratori, a fost victima unei severe traume craniene, accidentându-se la ski, în staţiunea franceză Meribel, la 29 decembrie 2013.

Au urmat atunci câteva luni de comă artificială, apoi Schumacher a fost scos din coma indusă, dar nu şi-a revenit în urma acestui accident stupid. Veştile despre starea lui de sănătate vin cu picătura de la managerul său de comunicare, şi niciodată nu sunt detaliate.

Apropiaţi de-ai campionului au declarat, de-a lungul timpului, că acesta nu poate merge, nu poate vorbi, iar adevărul despre capacitatea sa de reacţie la stimuli nu este nici acum cunoscut.

După ce a fost scos din coma indusă, Schumacher a fost transportat la domiciliul său elveţian din localitatea Gland, pe malul lacului Leman, în septembrie 2014.
Acolo, familia sa a instalat un adevărat spital dedicat 24 de ore din 24 lui Schumi, iar cheltuielile pentru recuperarea campionului sunt astronomice.

Alte stiri din Sport

Ultima oră