Michael Schumacher: 20 de ani de căsnicie, și nicio veste despre starea sănătății sale

06 Aug 2015
Michael Schumacher: 20 de ani de căsnicie, și nicio veste despre starea sănătății sale
Michael Schumacher și soția sa, Corinna, sărbătoresc săptămâna aceasta nunta de porțelan în condiții cu totul speciale. Căsătoriți de 20 de ani, Corinna și Michael trec printr-o perioadă teribilă. Septuplul campion mondial de Formula1 este încă într-o fază de recuperare, după un grav accident la schi suferit în stațiunea franceză Meribel, la 29 decembrie 2013. Știrile despre starea sănătății sale sunt foarte rare, notează non-stop-people.com.

Corinna Betsch s-a îndrăgostit de campionul de Formula 1 după ce a avut o poveste de dragoste de patru ani cu un alt pilot german, concurent, dar și prieten cu Michael Schumacher – Heinz Harald Frentzen.

Corinna și Michael s-au căsătorit în august 1995. Ceremonia căsătoriei civile a avut loc la 1 august, cu patru zile înaintea celei religioase. Cei doi au doi copii: Gina Maria, născută la 20 februarie 1997, și Mick, născut la 22 martie 1999.

Când au împlinit 10 ani de căsnicie, Michael i-a oferit soției sale un ranch în Texas. Corinna este mare pasionată de cai. Michael a construit o casă în Elveția și a cumpărat mai multe cabane. După zece ani, familia Schumacher vinde bunuri unul după altul.

Deși cei doi au rămas de nedespărțit, viața le-a fost dată peste cap. După spitalizare în Franța, Michael a fost adus în Elveția, acasă, unde urmează o complicată fază de recuperare. Corinna a instalat un veritabil centru medical la domiciliu, unde vin mari specialiști pentru a se ocupa de Schumi, așa cum este poreclit campionul.

Totul se petrece în cel mai mare secret, în ciuda insistenței anumitor fotografi care roiesc în jurul domiciliului, pentru a prinde un moment în care să apară în cadru Michael. Măsurile de securitate luate de familie sunt drastice.

Corinna și Sabine Kehm, managerul de comunicare al familiei, nu vorbesc despre Michael. Ele comunică extrem de puține date despre sănătatea lui. ”Suntem fericiți să spunem că Michael e mai bine. A suferit răni grave la cap. Recuperarea va fi foarte lungă”, a avertizat Sabine Kehm.

Dincolo de toți specialiștii, Corinna este cea care se ocupă de Michael. În vremurile bune, Michael a declarat cândva despre ea: ”Nu este ușor să găsești un partener care să se adapteze atât de bine la ritmul meu de viață. N-am avut niciodată certuri importante. Asta pentru că împărtășim aceleași valori. În timp ce concuram, ea era îngerul meu păzitor”.


 

Alte stiri din Sport

Ultima oră