Messi renunta sa mai joace in nationala Argentinei. A fost criticat dur pentru finala pierduta cu Chile

07 Iul 2015
Messi renunta sa mai joace in nationala Argentinei. A fost criticat dur pentru finala pierduta cu Chile

Dupa meciul pierdut cu Chile in finala Copa America, nationala Argentinei a fost supusa unui val de critici atat din partea presei cat si a suporterilor.

Cele mai multe reprosuri au fost adresate lui Messi, acuzat ca in finala nu a facut mare lucru desi e singurul argentinian care a inscris la loviturile de departajare.
Dezamagirea suporterilor argentinieni a fost amplificata si de faptul  ca nationala nu a mai luat un trofeu de 22 de ani desi in ultimii ani aici a jucat si Messi, considerat cel mai bun jucator din lume.
In plin scandal, Messi a scris pe contul sau oficial de Facebook:”Nu este nimic mai dureros in fotbal decat sa pierzi o finala.Nu vreau insa sa treaca prea mult timp fara sa fara sa le multumesc celor care ne-au sustinut mereu si ne-au incurajat in momente dificile”.

Presa argentiniana speculeaza ca Messi se va retrage din nationala, macar pentru un timp tocmai pentru a evita  o astfel de situatie. Inainte de inceputul competitiei, acesta  declara ca ar da toate trofeele obtinute cu Barcelona in schimbul unui trofeu obtinut cu nationala.

Venit la clubul catalan de la 13 ani, Messi este perceput in Argentina ca un jucator format de altii si nu de un club din tara natala. Multa vreme I s-a spus”strainul', alti jucatori fiind mult mai populari si iubiti in Argentina decat jucatorul Barcelonei.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră