Meci din Cupa Germaniei suspendat. Arbitrul, lovit ca în „cazul bricheta” (VIDEO)

12 Aug 2015
Meci din Cupa Germaniei suspendat. Arbitrul, lovit ca în „cazul bricheta” (VIDEO)
Meciul dintre echipele Osnabruck (D3) şi RB Leipzig (D2), din Cupa Germaniei, a fost oprit definitiv după ce arbitrul a fost rănit la cap de o brichetă aruncată din tribune, în minutul 71. Arbitrul Martin Petersen a decis să întrerupă partida în momentul în care Osnabruck conducea cu 1-0, graţie unui gol înscris de Halil Savran, în secunda 23 a jocului.

Arbitrul a fost internat, pentru a se investiga gravitatea loviturii. Federaţia Germană de Fotbal (DFB) va decide soarta meciului.

„Comisia de control a început ancheta. Va decide apoi tribunalul sportiv al DFB. În plus, la adresa clubului din partea căruia s-a produs incidentul va fi decisă o sancţiune sportivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al DFB, Ralf Köttker, într-un comunicat.

Conducerea clubului RB Leipzig a solicitat rejucarea meciului.

Cazul din Germania aminteşte de anul 2008, când la o partidă dintre Rapid şi Steaua, Alexandru Deaconu a fost şi el lovit de un obiect provenit din tribune. Atunci s-a decis întreruperea partidei, fapt care a provocat o imensă nemulţumire.

Potrivit imaginilor televiziunilor, Petersen a fost lovit la cap de o brichetă lansată dintr-o tribună a suporterilor lui Osnabruck, în timp ce încerca să calmeze spiritele între doi jucători rezerve, care se încălzeau.

Preşedintele Osnabruck a luat microfonul şi şi-a cerut scuze din partea clubului faţă de arbitrul lovit şi le-a cerut suporterilor să părăsească în linişte stadionul.

Un incident similar s-a produs în decembrie, când o brichetă din metal aruncată din tribune la Veltins Arena a rănit la cap antrenorul second al echipei Schalke Sven Hübscher, în timpul partidei cu Koln (2-1) din Bundesliega. (I.D)

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră