Mark Selby, nr. 1 mondial la snooker, vine la Bucureşti

04 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Mark Selby, nr. 1 mondial la snooker, vine la Bucureşti

Mark Selby va aduce cu el și trofeul câștigat la Crucible Theatre din Sheffield, după ce l-a învins în finală pe chinezul Ding Junhui cu 18-14. ''Sunt încântat ca voi fi în București pe 22 mai, alături de Judd Trump și Neil Robertson, la evenimentul Best Of Snooker. Sper să ne vedem acolo!" se arată în mesajul "Bufonului din Leicester", așa cum e poreclit Selby. Biletele la turneu au prețuri cuprinse între 100 și 800 lei, informează agerpres.ro.

Mark Selby a câștigat, luni, al doilea său titlu mondial la snooker, după ce l-a învins pe chinezul Ding Junhui cu 18-14 în finala Campionatului Mondial disputată la Crucible Theatre din Sheffield. Selby, nr. 1 mondial, campion mondial și în 2014, l-a condus pe Ding pe toată durata finalei (6-0, 10-7, 14-11, 16-14), chiar dacă acesta a revenit pe final, și s-a impus cu 18-14, devenind al 13-lea jucător care are în palmares cel puțin două titluri mondiale.

"Este fantastic. Victoria mea de acum doi ani a fost ceva special, dar acum am simțit mai multă presiune decât atunci. A fost o finală dificilă, Ding a pus presiune", a declarat Selby, care a încheiat meciul la câteva minute după ce echipa de fotbal din orașul său, Leicester, și-a asigurat matematic primul titlu din Premier League.

Alte stiri din Sport

Ultima oră