Manchester United vrea sa cheltuiasca 325 milioane de euro cu Neymar. Brazilianul si-a adus copilul la Barcelona

25 Aug 2015
Manchester United vrea sa cheltuiasca 325 milioane de euro cu Neymar. Brazilianul si-a adus copilul la Barcelona
Manchester United pare un club cuprins de o adevarata nebunie. In cautarea gloriei de pe vremea lui Ferguson, se gandeste acum ca trebuie neaparat sa-l transfere pe Neymar, brazilianul de la Barcelona.

Oferta lor reprezinta o suma incredibila:325 de milioane de euro.Suma include 190 de milioane de euro clauza de rezilere(adica 225 de milioane de euro cu taxele aferente ) la care se adauga suma de 100 de milioane de euro salariul lui Neymar pentru cei cinci ani de contract-brazilianul ar cere 20 de milioane de euro pe an, cat castiga Messi la Barcelona.

Evident ca aceste discutii au o doza destul de mare de fantezie pentru ca brazilianul nu prea ar pleca de la Barcelona mai ales ca s-a integrat in stilul mai aparte al echipei dar si in formula de atac in care este tot mai eficient alaturi de Messi si Suarez.

In acest moment, sansa de a deveni marele fotbalist pe care-l vad multi nu o poate gasi decat la Barcelona si nu neaparat la un United aflat intr-o vizibila degringolada prin “inovatiile” de neinteles ale lui Van Gaal.

Intre timp, Carol Danta ,fosta iubita a lui Neymar si mama copilului sau, David Luca, s-a mutat la Barcelona astfel ca brazilianul va putea sa-si vada mai des copilul. De altfel locuinta celor doi a fost cumparata de Neymar.
Carla este model si deja a prins cateva contracte la Barcelona. David Lucca urmeaza o scoala de limba catalana iar acum doua zile jucatorul Barcelonei i-a organizat ziua de nastere -David a implinit 4 ani.
Si cum micutul este pasionat de dinozauri-ca si taica-sau de altfel- Neymar i-a organizat o petrecere in stil “Jurassic Park”(foto) 

Alte stiri din Sport

Ultima oră