"Jose, esti ingrozitor". Eva Carneiro asteapta scuze de la Mourinho

14 Aug 2015
Presa engleza critica extrem de dur atitudinea lui Mourinho fat de medicul echipei Chelsea intr-un scandal care, pentru portughez ,ia o amploare tot mai mare.

”Jose, esti ingrozitor” titreaza Daily Mirror, intr-un articol care citeaza spusele lui Peter Bruckner, fost medic al echipei Liverpool:”Prioritatea noastra ca medici este starea de sanatate a fiecarui jucator”.

Si Bruckner reaminteste ca arbitrul i-a cerut Evei Carneiro, medicul echipei Chelsea , sa intre pe teren, fapt ce nu putea fi ignorat de aceasta.

Si atmosfera de ostilitate la adresa lui Mourinho-articole in presa dar si postarile fanilor pe retelele de socializare-a capatat o asemenea amploare ca pana si Abramovici s-a aratat extrem de iritat de atitudinea managerului portughez.

Si totusi, oficialii  lui Chelsea nu au adoptat o pozitie publica si sanctiunile dictate de Mourinho la adresa Evei raman in vigoare.

Aceasta ia in calcul insa sa dea in judecata clubul si are toate sansele sa castige. Atat procesul cat si o suma mare de bani, la fel de mare ca si orgoliul portughezului.

Pentru ca si Eva joaca tare mai ales ca a anuntat ca asteapta scuze publice din partea antrenorului.

Sa-si ceata scuze Mou? Tabloidele londoneze au intrat deja in fibrilatie in asteptarea unui asemenea moment magic...  

Alte stiri din Sport

Ultima oră