Ion Ţiriac: Fac eu Sala Polivalentă, pun și jumătate din bani

09 Noi 2015
Ion Ţiriac: Fac eu Sala Polivalentă, pun și jumătate din bani
Ion Ţiriac se oferă să impulsioneze construcția Sălii Polivalente, absolut necesare pentru ca România să poată găzdui Campionatele Europene de Gimnastică din 2017.

Țiriac a discutat cu ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, și și-a manifestat intenția de a interveni. Omul de afaceri a declarat că este gata să construiască o Sală Polivalentă pe unul din terenurile sale și că poate contribui cu jumatate din banii necesari acestei investiții.

"Dacă nu mai fac Sala Polivalentă, o fac eu! Pun și eu jumătate de bani de la mine! Le dau imediat gratis 10 hectare să o facă acolo", a declarat Ion Țiriac la ProTV.

România a obținut organizarea Campionatului European de Gimnastică din 2017, autoritățile angajându-se că vor construi o Sala Polivalentă, lângă Arena Națională. Proiectul s-a blocat din cauza unor contestații privind firma care a câștigat licitația. România a propus mutarea locului de desfășurare al competiției la Cluj-Napoca, însă reprezentanții Federației Europene de Gimnastică nu au fost acord.

Alte stiri din Sport

Ultima oră