Intr-un singur an. De la vedeta la Barcelona la "dat afara" de la United

16 Iul 2015
Intr-un singur an. De la vedeta la Barcelona la
Anul trecut, Victor Valdes, portarul celor de la Barcelona a anuntat ca vrea sa plece la alta echipa.Clubul a incercat sa-l retina, i-a propus un nou contract dar el a refuzat. Nimeni nu a inteles de ce vrea sa plece, era titular de drept si toata lume a era de acord ca este un portar indispensabil echipei.


A negociat cu mai multe cluburi si in final a ales Paris Saint Germain. Ghinionul a facut ca spre finalul campionatului, in una din ultimele aparitii la Barcelona, sa se accidenteze destul de grav,fractura la picior ,intr-un meci cu Celta Vigo.

Medicii i-au recomandat 6 luni de repaus, a respins inca o oferta a Barcelonei si a crezut ca cei de la Paris Saint Germain isi vor respecta promisiunea. Nu a fost asa, regulile fotbalului profesionist sunt foarte dure, asa ca PSG l-a anuntat ca nu mai are nevoie serviciile lui.

Dupa o lunga perioada de repaus a primit o oferta de la Manchester United. Aici, Van Gaal nu i-a dat prea multe sanse, a prins dor doaua meciuri plus alte cateva aparitii la formatia a doua.

Detinator a trei trofee UCL, Valdes s-a trezit un fel de paria la clubul din Anglia. Ieri, Van Gaal, antrenorul olandez tot mai contestat la Manchester, a anunta ca nu mai conteaza pe serviciile lui Valdez pe care l-a acuzat de lipsa de profesionalism prin refuzul sau de a juca la echipa a doua.

Valdez a replicat -si a demonstrat-  ca Van Gaal minte dar soarta lui e pecetluita: trebuie sa plece de la Manchester. Presa scrie ca ar putea ajunge la Valencia, o echipa,totusi, de top.

Si cand te gandest ca in urma cu un an, Valdez era o vedeta incontestabila la Barcelona. Dar, dintr-o data, i-a venit dorul de duca. Si uite asa, dupa atat de multe succese, are un final de cariera dezamagitor. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră