Incredibila poveste. Irlandezii au fost platiti ca sa nu-l accidenteze pe Messi

24 Iun 2015
Incredibila poveste. Irlandezii au fost platiti ca sa nu-l accidenteze pe Messi
Un ziar argentinian declanseaza un scandal pitoresc dar si spectaculos:jucatorii nationalei Irlandei au primit cate 10.000 de dolari pentru a nu-l accidenta pe Messi.
S-a intamplat in 2010 cand Irlanda de Nord, revoltata de greseala de arbitraj din meciul cu Franta(Thierry Henry a dat gol dupa ce a facut fent iar echipa cocosului galic s-a calificat la CM in detrimentului irlandezilor), a fost potolita cu suma de de cinci milioane de euro primita de la FIFA.

Cel care s-a ocupat de aceasta poveste a fost Julio Grondona, presedintele, pe atunci, al federatiei argentiniene. Mai mult, le-a promis irlandezilor ca la inaugurarea stadionului din Dublin”il aduce pe Messi”. Incantati, irlandezii au acceptat targul.

Grondona s-a tinut de cuvant iar pe 11 august nationala Argentinei, cu Messi in formatie, a disputat un amical cu Irlanda. Dar Grondona s-a trezit cu alta incurcatura: Barcelona, care-l voia pe Messi la pregatiri, l-a amenintat ca daca jucatorul se accidenteaza, Federatia va trebui sa despagubeasca clubul cu 5 milioane de euro.

In disperare de cauza, Julio Grondona s-a dus la irlandezi si le-a dat cate 10.000 de dolari numai sa nu care cumva sa-l accidenteze pe starul Barcelonei. Jucatorii irlandezi, scrie ziarul, aufost parolisti si au avut grija ca Messi sa nu pateasca nimic.

Argentina a castigat cu 1-0 prin golul inscris de Angel di Maria iar spectatorii au fost incantati ca l-au vazut,live,pe  marele jucator.

Asa o fi? Federatia Irlandei a dezmintit aceste informatii si a anuntat ca va da ziarul in judecata. Cat despre Grondona, el nu mai poate fi intrebat, pentru ca a murit anul trecut dar povestea este ,intr-adevar, spectaculoasa.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră