Începe turneul de la Toronto. Simona Halep îşi caută gloria pierdută

09 Aug 2015
Începe turneul de la Toronto. Simona Halep îşi caută gloria pierdută
Simona Halep reintra marti in circuitul marilor turnee fiind programata  in turul doi al turneului de la Toronto.

Dupa un inceput de an exploziv-trei turnee castigate, un joc plin de forta si eficienta-, Halep a capotat inexplicabil cu evolutii incredibil de slabe la turneele care intr-adevar conteaza pentru elita tenisului: Roland Garros si Wimbledon.

Simona s-a retras mai bine de o luna intr-o incercare de a regasi formula unui succes care, pe la inceputul anului, parea ireversibil. Si-a schimbata antrenorul, s-a antrenat in tara si apera ca Toronto va fi un turneu-tambulina pentru campionatele de tenis ale SUA(Flushing Meadows) din septembrie, ultimul Grand Slam al anului.

Initial , Halep intentiona sa-si continue pregatirea individuala dar s-a razgandit in ultimul moment si a cerut un wild-card. Cum Sarapova s-a retras, Simona a devenit favorita numarul doi, dupa Serena Williams.

Turneul este extrem de tare, cu toate marile nume ale tenisului feminin. Pe partea de tablou a Simonei se afla Jankovicz, Radwanska, Kerber, Muguruza, Kvitova si Azarenka.
O eventuala calificare in fazele superioare -fanii Simonei spera sa castige- ar putea sa reprezinte un impuls psihologic urias pentru ce pe care multi, nu cu mult timp in urma , o vedeau viitorul lider al tenisului feminin mondial.

Deocamdata, Simona pare ca se afla mai mult in lupta cu ea insasi, in cautarea gloriei pierdute. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră