Halep vs Lisicki, AZI, în optimile de finală ale US Open! Simona se bate pentru cea mai bună performanță din carieră la turneul american. Află ORA MECIULUI

07 Sep 2015
Halep vs Lisicki, AZI, în optimile de finală ale US Open! Simona se bate pentru cea mai bună performanță din carieră la turneul american. Află ORA MECIULUI
Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, o va întâlni în optimile de finală ale US Open pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 24 WTA. Dacă ajunge în sferturi, Simona realizează cea mai bună performanță din carieră la US Open. 
 
Meciul va avea loc nu înainte de ora 19.30, conform programului anunţat de organizatori și va fi al doilea de pe terenul Louis Armstrong, după o partidă de dublu.
 
Sabine Lisicki, 26 de ani, fostă numărul 12 mondial în 2012, şi Simona Halep, 23 de ani, s-au întâlnit de patru ori până în pezent, sportiva noastră câştigând ultimele trei întâlniri. 
 
Halep s-a calificat sâmbătă în optimi după ce a învins-o în turul 3 pe americanca Shelby Rogers (154 WTA) în două seturi, 6-2, 6-3.
 
Simona Halep și-a asigurat un cec de 213.575 de dolari și 130 de puncte WTA. 
 
Ea și-a egalat astfel cea mai bună performanță la US Open, calificarea în optimi de finală de acum doi ani. 
 
"Cred că am jucat foarte bine. N-a fost ușor, pentru că am jucat pentru prima dată la acest turneu în nocturnă, dar e bine că am câștigat în două seturi. (...) O am pe Virginia Ruzici alături de mine și îi mulțumesc pentru susținere. Le mulțumesc tuturor celor din tribune, evident și lui Darren Cahill", a spus Simona Halep după meciul cu Shelby Rogers.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră