Gigi Becali, dramatic: Ies definitiv din fotbal, nu mă mai interesează!

16 Apr 2016 | scris de Cristi Semeghin
Gigi Becali, dramatic: Ies definitiv din fotbal, nu mă mai interesează!

Înfierbântat după partida cu Astra, pe care echipa pe care o finanțează a pierdut-o cu scorul de 2-0, Gigi Becali anunță, pentru a câta oară, că intenționează să iasă din fotbal și să renunțe la club.

"Nu mă mai interesează fotbalul. Nu știu ce să spun. Sunt resemnat. Văd ce fac, cum, o să fac o strategie, o să ramân în fotbal așa, cu un proiect, să ne distrăm. O să ies definitiv. Să văd cum găsesc portița! Și ce dacă mi-a adus bucurii fotbalul? Am câștigat ani de viată? Nu!", a declarat Gigi Becali la sport.ro.

”Până acum eram tânăr, îmi plăcea celebritatea, acum nu mă mai interesează. Sunt dezamăgit de rezultat şi de joc, nu mai sunt idiot! În fiecare lună câte 500.000 de euro scot din buzunar. Să pierd meciuri cum am pierdut azi înseamnă că n-avem valoare şi dacă nu avem valoare, pentru ce? Cea mai mare supărare mi-a produs-o cine mi-a pierdut meciul: Varela! Eu i-am zis înainte de meci lui Reghe să nu joace cu Varela că se crede prea mare fotbalist şi joacă în talente. I-am zis să joace cu Tamaş şi uite că au fost două lovituri clare de la 11 metri date de Varela!”, a mai spus Becali după meci, la sport.ro.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră