GAFĂ MAJORĂ, în direct, la Eurosport. Emanuel Terzian a anunțat că Rică Răducanu a murit! Reacţia fabuloasă a fostului portar

07 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
GAFĂ MAJORĂ, în direct, la Eurosport. Emanuel Terzian a anunțat că Rică Răducanu a murit! Reacţia fabuloasă a fostului portar

Etapa a cincea din Turul Franţei a fost întreruptă brusc de un anunţ care a produs o sperietură zdravănă iubitorilor sportului și nu numai. Emanuel Terzian, unul dintre cei doi comentatori ai cursei, a anunţat că fostul mare portar al Rapidului a încetat din viaţă.

Imediat după anunț, Terzian a spus că nu e o informație certă și credibilă, precizând că are informația de pe o postare pe Facebook.

Din fericire, informaţia pe care o oferit-o comentatorul Eurosport a fost una eronată. Rică Răducanu trăieşte şi este perfect sănătos.

”M-a omorât unul, nu ştiu cine e, trebuie să-l găsim. A venit un prieten de-al meu speriat, să vadă dacă am murit. Sunt acasă, bine-mersi, am băut un şpriţ şi mă pregătesc să plec din nou la mare. Mi-a murit moartea, staţi liniştiţi, voi trăi până la 100 de ani”, a declarat Rică Răducanu, potrivit ProSport.

____________________

Citește și:

BREAKING NEWS. "Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia"

Europa schimbă banii. Cum arată noua bancnotă de 50 de euro. FOTO și VIDEO

Ghinion! Cioloş şi-a permis luxul să arunce patru miniştri din „trenul“ guvernării

Presa germană îi avertizează pe antrenorii din Bundesliga: Evitați fotbalul românesc! E o groapă de gunoi

Filosoful Mihai Șora, centenar, chestionat de Ambasada SUA: "Aveți loc de veci ?"

Alte stiri din Sport

Ultima oră