Farmecul irezistibil al Barcelonei. Fiul lui Mourinho este fan Messi

23 Aug 2015
Farmecul irezistibil al Barcelonei. Fiul lui Mourinho este fan Messi
Poveste mai mult decat amuzanta despre farmecul irezistibil al Barcelonei:fiul lui Mourinho, Jose Mourinho jr., este fan Barcelona si admiratorul neconditionat al lui Messi, pe care-l considera cel mai bun jucator din lume.

Pe mai multe retele de socializare el a postat cateva  fotografii in care este imbracat in tricoul Barcelone dar nu orice tricou ci unul cu numarul 10.

”Cea mai buna echipa din lume cu cel mai bun jucator din lume...FC Barcelona si Leo Messi” a scris fiul celui care de-a lungul carierei sale s-a dovedit a fi un adversar inversunat al clubului catalan.

Exista insa o legatura intre Mourinho si Barcelona daca ne gandim ca portughezul a simtit magia fotbalului tot la Barcelona cand a fost asistentul lui Robson, antrenor principal la Barcelona si apoi, secundul lui Van Gaal, tot la clubul catalan.

De aici a inceput cariera fulminanta a porughezului si tot in Barcelona I s-a nascut Jose, cel care acum la 16 ani trece peste faptul ca tatal sau este antrenor la Chelsea si isi exprima admiratia pentru Barcelona si Messi.

Mai stii, poate ca in secret si Mourinho al batrin admira Barcelona si viseaza cum ar fi sa fie antrenorul lui Messi.

Asta in ipoteza extravaganta ca Messi poate avea antrenor... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră