Fanii lui Dinamo Kiev i-au declarat război lui Mircea Lucescu

26 Iul 2020 | scris de A.V
Fanii lui Dinamo Kiev i-au declarat război lui Mircea Lucescu

Antrenorul român nu este acceptat de suporterii echipei care a semnat un contract pe trei ani, din cauza perioadei în care a pregătit-o pe marea rivală – Sahtior Donețk, informează rfi.ro.

Fanii lui Dinamo Kiev și-au manifestat dezacordul față de angajarea lui Lucescu, într-un mod inedit, dar pașnic.

Aceștia au înfășurat cu un fular alb-albastru capul statuii lui Valeri Lobanovski – antrenorul-simbol al clubului din capitala Ucrainei, în anii ‘80-‘90.

“Acoperă-ți ochii, să nu vezi ce se întâmplă acum cu Dinamo Kiev”, scriu suporterii pe rețele de socializare, lângă poza statuii marelui tehnician.

Galeria grupării din Kiev îl contestă pe Mircea Lucescu, reprosandu-i că în cele 12 sezoane la Sahtior, acesta i-a jignit deseori pe Lobanovski și pe patronul Igor Surkis, iar când echipa lui pierdea, acuza mereu arbitrii.

Fanii anunță că nemulțumirile sunt manifestate acum pașnic, însă dacă tehnicianul român nu va demisiona, vor trece la mitinguri de protest. 

Amintim, în cei 12 ani la Donețk, Mircea Lucescu a câștigat 8 campionate, 6 Cupe și 7 Supercupe ale Ucrainei, plus Cupa UEFA, iar în competițiile europene a adunat peste 100 de meciuri. 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră