Espanyol vrea un Tamuzado glorios. Dezastru pentru Barcelona

08 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Espanyol vrea un Tamuzado glorios. Dezastru pentru Barcelona

Pentru a câştiga titlul de campioană a Spaniei, Barcelona are nevoie de doua victorii :cu Espanyol,în această seara,pe Nou Camp şi in ultimul meci,în deplasare cu Granada.

În varianta unor victorii, echipa lui Enrique nu mai depinde de ce vor face Atletico si Real,urmatoarele doua clasate. Espanyol este a doua echipa a Ccpitalei Cataloniei dar prima echipa care îi urăşte pe cei găzduiţi de Nou Camp. Nici Real nu are o adversitate atât de mare faţă de clubul barcelonez.
Pau Lopez ,portarul lui Espanyol, a declarat că şi-ar dori ca La Liga să fie câştigată de o echipa din Madrid-Atletico sau Real,dar nu CF Barcelona.

Iar un membru al conducerii lui Espanyol a ţinut şi el să-şi exprime preferinţa pentru Real în aceasta dispută cu formaţia lui Enrique.

E ura echipei mai sărace şi mai puţin ajutată de soartă, cu performanţe puţine şi vlăguită de lupta din fiecare an pentru evitarea retrogradării fata de concitadina bogată si plina de succes.

Şi de multe ori această ură funcţionează. Ramâne de neuitat meciul din 2007 când Barcelona avea nevoie de o victorie în meciul cu Espanyol pentru a câştiga titlul de campioană în faţa celor de la Real. Şi părea că aşa va fi, conducea cu 2-1 şi meciul se apropria de final.Atunci, în minutul 89 Raul Tamudo,jucatorul lui Espanyol a egalat,2-2, rezultat care a făcut din Real noua campioană a Spaniei . Spre marea bucurie a celor de la Espanyol.

De aceea acest moment din istoria fotbalistica a Catalaoniei se numeste Tamuzado.

Exact ce-si doreste în aceasta seară Espanyol ,să reediteze un Tamuzado glorios.

Alte stiri din Sport

Ultima oră