Drama lui Pedro. Sa pleci la Manchester, din dragoste de Barcelona

12 Aug 2015
Drama lui Pedro. Sa pleci la Manchester, din dragoste de Barcelona
Pedro era anuntat de presa spaniola ca titular in finala cu Sevilla.Nu era greu de anticipat: cand un jucator din atac e indisponibil, Pedro intra in teren.Acum,era cazul lui Neymar. Pedro a povestit dupa meci ca a fost extrem de dezamagit cand Enrique l-a anuntat titular pe Rafinha. Atunci si-a dat seama ca decizia de a pleca la Manchester United e cea corecta. “Veau sa joc” a declarat el dupa meci.

O incredibila intorsatura de poveste si destin a facut ca el sa intre in teren de-abia in prelungiri, in minutul 93. Si atunci, doar pentru ca s-a accidentat Mascherano.

Si-a venit acel magic minut 115 cand cele doua suturi ale lui Messi aproape ca au ingenuncheat Sevilla. Aproape dar nu suficient pentru victorie. Si atunci a aparut,din oceanul frustarilor adunate in atatia ani, fabulosul jucator din Tenerife, Pedro Eliezer Rodriguez Ledesma, cel care a trimis naprasnic mingea in plasa portii si marele trofeu in vitrina Barcelonei.

La festivitatea de premiere, Pedro era stingher si nehotarit: are puterea de a pleca din visul extraterestru al Barcelonei. La inceputul meciului, stia raspunsul.Acum, parca nu mai voia sa-l stie.


Dupa meci, jucatorul catalan a declarat: “Intotdeauna voi avea Barcelona in inima mea , indiferent ce se va întâmpla. Am făcut tot posibilul să dau totul pentru club. Sunt ambiţios şi vreau să joc cât mai mult. Nu vreau să plec, dar situaţia este dificilă. Nu e vorba de bani, vreau să joc”

"Am fost nervos când am auzit că voi sta pe bancă, mai ales că nu era nici Neymar. Luis Enrique a preferat alţi jucători şi aştept de prea mult timp să vină rândul meu"

La 28 de ani, Pedro este solutia de avarie a Barcelonei. Niciodata nu a fost luat in calcul, ca titular. Nu stie daca va juca in meciul urmator, afla de multe ori acest lucru in ultimul moment.

O veste proasta pentru un jucator, e vestea buna pentru el.Dar, la orice meci el stie ca e inlocuitorul si nu titularul. Manchester ii ofera ce nu a avut niciodata:incepe meciul din primul minut.

La Barcelona e o vedeta, la Manchester ar putea deveni vedeta.

Si nu mai are multi ani de cariera in fata.Problema e alta:se va putea desprinde din magia Barcelonei? Va putea infrunta necunoscutul unui altfel de fotbal?

E nevoie de mult curaj sa iei decizia de a pleca. Si golul magic din finalul meciului de la Tbilissi pare sa-i spuna sa ramana. Dar probabil, un altceva il indeamna sa incerce sa fie si altceva decat stralucitoarea rezerva a extraterestrei triplete MSN.

E pariul carierei lui de jucator de fotbal. Si nu stie daca va lua o decizie castigatoare dar va intelege ca talentul lui are nevoie si de altceva decat 10 minute, intamplatoare, la final...Chiar daca se termina cu un gol castigator.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră