Despre cine spune Mitică Dragomir că este cel mai bun atacant din ţară

09 Feb 2016 | scris de Sorin Anghel
Despre cine spune Mitică Dragomir că este cel mai bun atacant din ţară


Mutări s-au produs pe toate fronturile. În fruntea clubului a fost instalat Dumitru Dragomir, pe banca tehnică s-a aşezat Ionel Ganea, iar în lotul de jucători au apărut nume noi. Ilfovenii vor disputa primul joc oficial din acest an duminică, 14 februarie, cu începere de la ora 16:30, în deplasare, cu ACS Poli Timişoara, o rivală în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Dumitru Dragomir crede că echipa pe care o conduce poate rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc şi consideră că Adrian Bălan este cel mai bun atacant din întrecerea internă. “Adrian Bălan este cel mai bun atacant din România. Are tot ce îi trebuie unui vârf, mai are nevoie doar de jucători care să-i paseze. Din acest motiv, l-am adus pe Achim. Bălan valorează 2-3 milioane de euro, îl va lua şi Iordănescu la Euro", a declarat Dragomir.


Antrenorul Ionel Ganea compară situaţia de acum, de la Voluntari, cu cea pe care a întâlnit-o atunci când a antrenat pe Universitatea Cluj-Napoca. “Diferenţa este că la Voluntari sunt oameni profesionişti în conducerea clubului. Domnul Dragomir, căruia îi mulţumesc pentru că m-a adus la această echipă, l-a numit pe Adalbert Kassai ca secretar general al clubului nostru. Pentru noi, importante sunt meciurile din play-out. Mai sunt trei etape din sezonul regulat şi vrem să ne omogenizăm în aceste trei partide. Eu iau pas cu pas campionatul şi mă interesează să câştig fiecare meci”, a declarat tehnicianul.


Acesta a vorbit şi despre situaţia lui Daniel Pancu. “Eu vreau să spun de la început că nu am nimic personal cu Daniel Pancu, dar el trebuie să înţeleagă că eu mă axez pe jucătorii care au făcut pregătirea fizică. Pancu, dacă mai face vreo declaraţie la adresa mea, nu mai are ce să caute la Voluntari. Îl sfătuiesc să vorbească mai puţin şi să muncească mai mult. Eu am să hotărăsc dacă este pregătit că să joace sau nu”.

Alte stiri din Sport

Ultima oră