Djokovici vrea premii mai mari decât jucătoarele de tenis

21 Mar 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Djokovici vrea premii mai mari decât jucătoarele de tenis


Jucătorul sârb consideră că fetele au luptat și au obținut dreptul la premii egale la turnee, dar ATP trebuie să lupte mai mult pentru premii mai mari pentru băieți,scrie agerpres.ro

 

''Statistica arată că avem mai mulți spectatori la meciurile băieților. Cred că acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui să primim premii mai mari. Atât timp cât statisticile, datele și informațiile ne arată asta, că meciurile noastre trag mai mulți spectatori, că se vând mai multe bilete și lucruri de acest gen, veniturile ar trebui redistribuite în mod echitabil'' a declarat Djokovici.


Reacția lui Djokovic intervine după ce Raymond Moore, directorul turneului de la Indian Wells, a declarat că fetele beneficiază pe nedrept de premii egale cu ale băieților: ''Dacă aș fi o jucătoare, m-aș pune în genunchi în fiecare noapte și i-aș mulţumi Domnului că Roger Federer şi Rafa Nadal s+au născut,pentru că ei au dus acest sport unde este. În urma protestelor,oficialul american a fost nevoiz să-şi ceara scuze.

Alte stiri din Sport

Ultima oră